Echipa

Fa cunostinta cu Echipa Marius Padurariu in care fiecare membru al echipei este specializat pe un aspect al tranzactiei astfel incat sa ofere servicii de exceptie  vanzatorilor si cumparatorilor de case.

marius padurariu

Marius Padurariu – Specialist Reprezentare Vanzatori

Are o experienta de peste 14 ani pe segmentul rezidential este specialistul in  listarea proprietatilor si marketing imobiliar. Este acreditat international ca Specialist pentru Reprezentarea Vanzatorului (SRS®) de catre Real Estate Business Institute (REBI).  Marius  realizeaza analize de piata pentru estimarea pretului de listare, creeaza si implementeaza planul de marketing pentru fiecare proprietate in parte, interpreteaza reactia pietei si este in legatura permanenta cu clientii vanzatori,  urmarind tot procesul de vanzare.

Bogdan Gutu – Specialist Vanzare si Reprezentare Cumparatori

Are o experienta de peste 5 ani in domeniu si este acreditat international ca Reprezentant al Cumparatorului (Accredited Buyers’s Representative ABR®). Rolul lui Bogdan in cadrul echipei este legatura cu potentialii cumparatori in partea de  vanzare a proprietatilor din portofoliul echipei si reprezentarea cumparatorilor de locuinte.

Gutu
me

Daniela Padurariu – Coordonator de birou

Cu o experienta de peste 12 ani lucreaza impreuna cu agentul de listing si agentul de vanzare pentru deservirea contractelor, avand ca responsabilitati administrarea contactelor din baza de date, campaniile de publicitate pentru proprietati si  activitatatile administrative ale biroului. Este specializata si pe inchirierea proprietatilor rezidentiale.